Условия за доставка


Поръчайте от "Парадайс Пуулс" ЕООД в няколко лесни стъпки, а ние ще обработим и доставим поръчката Ви възможно най-скоро.

При успешно завършена поръчка ще получите и-мейл с потвърждение, съдържащ общата сума на поръчката и поръчаните продукти. Ще получите второ електронно известие, когато започнем да обработваме поръчката Ви трети и-мейл ще получите, когато пратката е изпратена по куриер

"Парадайс Пуулс" ЕООД („Парадайс Пуулс" или „Доставчик”) доставя всяка поръчана стока чрез използване на трето лице- куриер по своя преценка.

Срокът на доставка на стоката и началният момент, от който тече, е определен за всяка стока поотделно при сключване на договора за покупко-продажба.Клиентът получава електронно писмо на посочен от него електронен адрес, указващ статуса на поръчката (подготвя се, предадена на куриер, доставена и др. подобни).

В случай че стоката е налична, същата се доставя до 15 работни дни. В посоченото време за доставка не влизат почивни и празнични дни.

Доставчикът си запазва правото да определя по-дълъг срок, за което уведомява Клиента.

Доставчикът си запазва правото да определя по-дълъг срок, за което уведомява Клиента.

В случай че Доставчикът не е определил срок за доставка, срокът на доставка на стоките е 30 календарни дни, считано от датата, следваща извършване на поръчката чрез сайта на Електронния магазин.

В случай че Доставчикът не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това Клиента и да възстанови платените от него суми в срок до 30 календарни дни от датата, на която Доставчикът е следвало да изпълни задължението си по договора.

+359 876363006
office@paradisepools.bg