Системите UPM ProFi Deck предлагат стилни, трайни и индивидуализирани решения за открити обществени или частни площи – покривни и градински тераси, пътеки, кейове т.н. Вашето предимство – системите UPM ProFi Deck са дълготрайни и лесни за поддръжка. Достатъчно е да бъдат почиствани от време на време с вода.

Може и безпроблемно
UPM ProFi Deck е лесен за монтаж със стандартни инструменти. Независимо дали се спрете на класическа изчистена композиця или желаете комплексен дизайн, системата за монтаж е специално проектирана за бързо и безпроблемно изграждане на повърхности с перфектен вид. Композирайте Вашата тераса сами!

 

Цветове от природата
Иновативната колекция декинг UPM ProFi Deck е налична в седем натурални цвята. При монтажа са добре дошли произволни съчетания между тях. Благодарение на здравата повърхност, дълготрайността на цветовете и стабилността на формата, този материал намира отлично приложение за градински и покривни тераси, заведения, околобасейнови пространства, дворни пътеки и кейове. Двустранно профилираните ламели запазват с години отличния си вид.

Необходимите грижи в същото време са сведени до минимум. Съставният материал е почти изцяло лишен от лигнин – виновникът за посивяването на дървесината. Тъй като напомнящата камък повърхност е запечатана, течности като вино или олио могат просто да бъдат избърсани. С UPM ProFi Deck е изключена опасността от нараняване на трески или стружки. Поради високия коефициент на съпротивление повърхността ограничава пързалянето, дори когато е влажна.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

wpc Декинг UPM

  • Модел Wpc decking UPM
  • Наличност В наличност
  • 170,00 лв.


Етикети: Wpc декинг от UPM ProFi® Deck, Wpc decking UPM, Декинг

+359 876363006 / +359 888983006
office@paradisepools.bg